BLOGGPAUS!

Hej allesammans! Nu kommer en ganska lång bloggpaus tills jag fått min dator. För det första är det ju inte lika kul att mobilblogga, och för det andra vill jag njuta av sommaren nu! Så ses i höst/augusti! Om ni ändå vill ha uppdatering, följ mig på instagram, @alexandrawittgren !


MORNIN'

 
 
 
 
Alla bilder tagna på mig är INTE photoshopade, använder inte photoshop. (VARFÖR BLIR INTE BILDERNA LIKA STORA!!!!??)

PHOTOSHOOT FROM YESTERDAY

PUSS!
 
 
 

AT THE BEACH!

Halloj! Just nu ligger jag och chillar på stranden! Åh! Ett av sommarens nöjen! ;) Julia och brorsan badar, men jag är lite av en badkruka satt jag stannar på stranden!

Idag var ju Julia och jag i Åhus, och ja, det är skitmysigt där haha! Vi va vid stranden och den 200 meter långa bryggan! Vi åt glass och spanade på killar haha!! :D (skämt) Men det var urgött! Ikväll kommer bilderna vi tog igårkväll komma upp på bloggen och på Madebyus.blogg.se Don't miss it ❤


ÅHUS IDAG!

 
Idag mina vänner bär det av till Åhus för Julia och mig! Vi cyklar in dit när vi har fixat oss och sen ska jag visa henne allting där! Lite synd att det är beachhandboll nästa vecka :( då brukar det ju krylla med ungdomar!! Jaja, vi ska nog ha det bra denna veckan också! 
 
hejdå! Hörs sen! PUSS!

JULIA HAS ARRIVED

 
Nu är äntligen är Julia här! Hon kom hit runt 6 på kvällen idag och vi har grillat och käkat glass! Sen gick vi ner till stranden och tog några fina bilder på varann! Det var skitkallt att stå där i bara shorts och linne menmen, vad gör man inte för konsten.... Bilderba kommer upp på bloggen och på Madebyus.blogg.se imorrnkväll! Nu sitter vi och myser i vårt eget lilla hus med godis och mobilerna hahaha! :D Godnatt!

PW

 
Hej alla! Nu drar jag ut på eN PW i ensamheten innan jag ska hämta Julia vid 5! Hörs sen
 

WORKING ON MA TAN

 
Godmorgon alla underbara! Idagsla det bli en solig dag så jag passar på att sätta mig i solen och jobba på brännan lite. Brorsan vill säkert gå till stranden sen också så det kommer väl bli av idag med :)! Måste passa på att sola idag så att jag inte ser ut som ett spöke när Julia kommer ikväll!
Jaja! Hörs sen!

SORRY...

 
 
Hej! Förlåt för den usla uppdateringen idag! Var ju som sagt på Konfirmation typ hela dagen så fick inte tiden! Men nu är jag hemma igen i sommarstugan på min älskade säng haha! Lite trött efter dagen men inte så värst. 
Runt 10 på förmiddagen åkte jag och min familj in till min farmor och farfar, käkade lunch där innan alla hoppade in i bilarna igen och vi åkte till Kyrkan! Hela ceremonin varade i nästan 2 timmar!! Höll på att somna i slutet :D Veronica som konfirmerades dansade, och läste upp lite smått och gott haha! När det hela var över åkte vi hem till deras hus åk käka grillat och glasstårta! Glasstårtan var så sjuuuukt goood!! 
 
Tog tyvärr inte så mycket bilder vilket jag ångrar nu, så ni får nöja er med att jag säger att hela dagen var väldigt lyckad och en bild på mig från just nu! 
 

KONFIRMATION

 
En snabb update! Jag ska strax sätta mig i bilen och åka till min kusin veronicas konfirmation! hörs sen!
 

SUMMER 2013

 
Åh! Nu är vi framme i Skåne och det är nu min sommar verkligen börjar ;) haha! Är så taggad tills på måndag när Julia kommer, ska ta och ringa henne snart efter att jag bloggjobbat lite! Ni lämnar himla många kommentarer nu för tiden! - Me like :D 
Förrestrn, höll på att glömma, Julis har nog också startat blogg nu, jag är inte riktigt säker men jag tror den skulle heta typ Pose.Webblogg.se! Tror hon skulle bli glad om ni gick in där och lämnade en gullig kommentar så hon får motivation! :)
 
slänger upp en bild jag tog idag! Rätt stolt, lite inspirations känsla på den du!! hahaha!

THE ONLY STOP

 
Hej! Nu är jag mätt igen efter att ha tryckt i mig en välförtjänt hamburgare! Detta är det ändå stoppet på vår 7-timmars-resa! Vi stannar nämligen alltid på Vida Vättern nära Gränna och käkar lunch och fikar, ett stort tips eftersom det också är Sveriges äldsta motell! :) Nu ska jag ta och svara på några av era kommentarer och försöka sova lite. PUSS! :*

BYE BYE!

 
Hejdå! Nu drar jag till Skåne! Men det går nog utmärkt att blogga därifrån också så att ni kommer ju få er kära uppdatering! Idag är det inte båt som gäller utan bil i 7 timmar, jippie hehe :/ men hejdå för stunden kommer mer inlägg från bilen lite senare idag! :D
 

PINK+PACKING

Nemän tjena! Har tagit en paus från allt packande nu för att uppdatera er lite! Ledsen för att det inte blev så mycket inlägg idag, jag satt ju på en båt mitt ute på Östersjön idag och där fanns inte så mycket nätverk hehe! Men 3 inlägg med detta blev det ju i alla fall! Fast nu när jag tänker på det så är ju 3 inlägg inte så lite, det är som frukost, lunch och middag, det räcker liksom (hoppas jag) :). Har satt upp en liten plan för mig själv att jag måste eller försöker skriva tre inlägg per dag med bilder och hittills har det funkat ganska bra! :D På min förra blogg som jag la ner för typ ett år sen blev det ju max ett inlägg per dag! Så nu är jag riktigt stolt!

Tänkte slänga upp två bilder. En på min packning, vi får hålla tummarna för att väskan går ihop! Och en på mina topp fyra bästa body mists och body lotions! Yes, ett litet snabbt tips bara! Ville inte ta mer bilder på packningen och mitt rum eftersom det är SÅ stökigt, typical me när jag packar!

På toppen av body mists och body lotions:
No.1 Pure Daydream, Victorias secret.
Luktar fräscht och inte så värst fruktig som de andra vs body mists.

No.2 Crescent bay, Hollister.
Luktar allmänt gott.

No.3 Lights on me please, frangipani fantasia, H&M
Glittrande Body splash! Doftar otroligt ljuvt och ganska starkt för att vara en Body Splash

No.4 Pure Daydream body lotion, VS.
Tillhörande No.1 haha! Måste säga att detta är den bästa utav de flesta VS body lotions för den gör verkligen huden lenare och fräschare! Pinky Promise! Och den doftar ju fantastiskt! ❤


SVAR PÅ FRÅGESTUNDEN!

Varför började du blogga?

Vet inte riktigt, kände att det skulle vara kul att få dela med sig lite typ :)
 
Hur många år var du då?

På denna bloggen började jag blogga seriöst förra veckan haha! men sen så har jag också haft tidigare bloggar när jag var typ 12?
 
Din bästa kompis?

Julia Andersson
 
Vad heter du i mellannamn? 

Hilma oh Vendela
 
Hur lång är du?

Jag tror att jag är runt 172,5 cm
 
Om du fick byta namn på bloggen vad skulle den heta då?

Nått lika tråkigt som Alexandras.se eller liknande ;)
 
Drömjobbet?

Ehh, journalist kanske?
 
Hur gammal är du?
 
Jag är 99:a, är 13 men blir 14 i December!
 
Framtidsplaner?

Att åka till USA och plugga, och sedan skaffa en bra karriär där, senare när jag ska bilda familj flyttar jag nog tillbaka hem till Sverige igen!
 
Vilka språk kan du tala?

Jag kan prata Svenska,Engelska och lite Spanska!
 
Vad kommer du och Julia göra i Skåne?

Åh, vi kommer ha det underbart! vi ska sola, bada, shoppa, spela minigolf och sånt! :D
 
Vilken är din drömresa?

Hmm, typ Dubai eller LA!
 
Mardrömsjobbet?

Oj! Typ sopgubbe eller begravningsentreprenör
 
Blå/Grön?

Blå!
 
Häst/Hund?

Hund
 
Fota/designa blogg?

Gillar båda, men det får bli designa blogg!
 
Det var alla frågor ni hade att ställa! Lovar att det i framtiden blir mer frågestunder!

 
 

ON OUR WAY HOME

Nu mina vänner! Nu är vi påväg hem från Gotland :D Kommer sitta på en båt i tre timmar och sen är vi hemma! Men direkt när vi kommer hem ska jag börja packa för att dra till Skåne i en månad dagen efter haha! Snacka om mycket resande! Jag undrar hur många timmar jag suttit i bilen när sommaren är slut! Idag är btw frågestunden slut, tänkte prova på multitasking (stavning) och svara på alla frågor samtidigt som jag packar haha! Idag blir det nog inte lika många inlägg som vanligt, men ni kan iaf förvänta er svar på frågestunden! PUSS!

BORINGNESS

Hej på er! Nu ska jag strax börja storstäda och packa för att åka hem från kära Gotland! Ser absolut inte fram emot det eftersom jag hatar att städa, menmen sånt måste också göras!

Under tiden bjuder jag på en bild från modevisningen i våras när jag är påväg in på Catwalken!! :*


PICS FROM YESTERDAY!

GOKART!
Brorsan kör radiostyrd båt!
De innan oss på banan
Lite nervös innan men när jag kom upp på banan så gick det bra! även om jag kom sist...
Det fanns också ett bilmuseum med gamla bilar!
Jag, glad bland alla cyklar och motorcyklar

@ALEXANDRAWITTGREN

Följ mig på Instagram! Heter @alexandrawittgren där :) här är några bilder från min ig :D


SPONTANIOUS

Hej alla fina! Vad ska ni hitta på idag då? Själv har jag inget speciellt inplanterat, hade tänkt ta det som det kommer och köra lite spontant idag! :D Just nu spöregnar det utomhus så jag har tagit chansen och "bloggjobbat" lite! Senare idag kommer också bilder från gårdagen då jag var och körde Gokart och annat med mi familia!


NEXT WEEK

På måndag nästa vecka kommer Julia till min sommarstuga i Skåne! Hon ska stanna där en vecka och vi ska ha så sjukt kul!! LÄNGTAR!! :D Julia är också den personen som tagit mest bilder på mig, och vet vad som blir bra och vad som inte blir det och hon har lovat att ta med sig alla hennes objektiv och grejer till kameran så ni kan förvänta er fina bilder och outfitbilder. Sen så var det ju bara det där lilla med internet, Julia har med sig sin IPad, men eftersom man inte kan koppla ihop den med kameran blir ju inte det så mycket liksom. Men vi har mammas dator med oss, även om internet på den är väääääääldigt seeeeeegt så kommer vi nog ändå tillslut kunna få upp bilder på den! Så det ska nog ordna sig ska ni se! ;)


Här har ni en bild på mig för några månader sedan när vi var ute i skogen och fotade, det var inte den bästa kanske men det känns som om jag lagt upp alla andra som jag har sparade på min telefon, så...... ENJOY!


MAGIC

Bjuder lite snabbt på en överredigerad bild haha! Glöm inte att fråga frågor på frågestunden!!


KÖR PÅ EN FRÅGESTUND! -AVSLUTAD

Fråga mig vad som helst, jag svarar på alla frågor fredagen den 5:e juli!


BLING THAT THING

Goooodmorgon alla människor som finns där ute :D Idag är jag på väldigt bra humör för idag ska jag köra Gokart!! Jippie!! Ett tag sen som jag körde sist men det ska väl gå bra! Vad ska ni hitta på idag?

Vaknade iaf precis, har svarat på några av era kommentarer här i sängen och sedan gick jag in på Nelly en sväng och kollade runt. Har ni sett alla deras nya crystal bras? Supersnygga för 349kr. Här ser ni några av dem! Puss o kram!


PHOTOS BY...

Julia Andersson


Dagens outfit 02-07-2013

~Shorts -SWE Topp -Köpt av Angelica Blick från BikBok Skor -Converse~ FOTO: Mamma, (därför är bilderna inte på topp)

BIKINI

Kolla vad jag fyndade idag! En söt och färgglad bikiniunderdel för 99kr på JC! Jag vet, shopaholic....:D Dras till affärer liksom. Det ända negativa med inköpet var att när jag var i Turkiet och solade med en annan bikiniunderdel fick jag ganska tydliga "solbrännelinjer" (eller vad det nu heter?) som syns runt om och utanför den nya bikinin eftersom den är mindre! Men nu ska jag försöka spara lite eftersom hela jag är lite dubbelmoral när jag älskar att shoppa men hatar att spendera, haha! Vill ju inte göra av med hur mycket pengar som helst! ;)

Hur som helst så var vi i parken idag, träffade några av mammas kollegor, käkade Thai, fikade och myste! Me like! Drack en hel del Coca cola, vilket kanske inte är så bra men det struntade jag i för ögonblicket, YOLO !!
Nu ligger jag i sängen, trött efter att ha vandrat runt i parken och annat, ska ta och svara på några av era kommentarer och sedan gå ut och fota dagens outfit! Puss på er! :*


~DAGEN IDAG + LITE OM FRAMTIDEN~

Idag ska jag min lillebror och min mamma träffa mammas arbetskollega och ta en fika. Saknar verkligen alla kompisar, om ca. 6 dagar kommer i alla fall Julia och vi ska ha det så gött i en vecka! Sola och bada, Shoppa, FOTA, träffa andra nya och spännande människor haha ;) Längtar! Gå gärna in på min och Julias blogg, madebyus.blogg.se , där vi lägger upp massa bilder som vi (mest Julia) tagit på varann! :D

Jaja, nu ska jag smita iväg och fixa mig, men jag kan lova er ett dagens outfit inlägg ikväll med de nya shortsen!! Ses! :)


JAG ÄLSKAR DIG INTE

Läsdax! Jag tycker det är så skönt att sätta sig uppe i soffan med en bok på eftermiddagen och bara läsa och koppla av, så det är det jag ska göra nu! "Jag älskar dig inte" är en ny bok jag ska läsa, den handlar tydligen om en man som skiljer sig från sin familjekära fru, och lite senare hämnas frun på maken. Jag får se hur den är helt enkelt! :)

Lite tidigare idag åkte ju jag och mamma in till stan, det var skitmysigt! Vi gick i olika affärer och jag fick med mig mina älskade shorts hem! Om ni vill se mer hur de ser ut så kan ni kolla förra inlägget! Puss! :*


NEW IN - ORANGE

Virkade shorts -SWE, 349kr

01-07-2013

Hello july! Idag är den första juli och jag och mamma ska strax åka in till stan och gå lite i affärer och strosa runt haha! :) Ska försöka leta efter sånna där fina virkade shorts om ni förstår vad jag menar? Aja vet inte hur jag ska förklara bättre men om jag hittar ett par så kommer jag ju såklart visa upp dem i bloggen!

När jag nu sitter här i soffan kom jag också att tänka på vilken himla slö dag det var igår för mig! Låg ju invirad i täcket hela dagen som en prinskorv med min käraste mobil framför mig! Haha! Men det ska det bli ändring på idag! Även om det är ganska skönt att bara ligga i sängen nästan hela dagen nu när det är sommarlov!

Nu på morgonen har jag duschat och gjort mig i ordning, ni kanske till och med kan förvänta er en liten dagens outfit idag ; )
Hejdå uppdaterar sen! Puss! :*




RSS 2.0