Fixa bloggdesign + header!

Hej! Strax kommer Julia hit med sin systemkamera (håller på att spara till min egen.., hehe) och vi hade tänkt fota lite grann för att få fram en/flera bra bilder till kanske header eller design till bloggen. Jaja, sitter nu hemma efter en rätt kort skoldag, super mätt är jag också efter att det blev hamburgare till lunch i skolan och sedan direkt efter så skulle vi göra hamburgare på hemkunskapen också, lite ironiskt...? Om jag ens luktar på mat nu spyr jag haha!
 
 
Okej det var allt, PUSS! Håll tummarna på att det kommer upp en ny snygg header eller desig på bloggen lite senare idag!
 
 

Instagram!

 
 
Tjoo! Följ mig på Instagram! Heter Alexandrawittgren, enklaste namnet att komma ihåg om man vet vad jag heter haha! Lägger upp massa olika snygga bilder och foton och följer en hel bunt olika modekonton :) här kommeLottie av fotona från mitt konto, några är tagna i Edinburgh och några här hemme i Sverige! Följ mig, enjoy! 

Just nu- plugg!

Hejsan! Ska strax sätta igång med att plugga till spanska provet som är om typ en vecka... Hehe! Pluggar på glosor.eu, som faktiskt är världens roligaste sätt att plugga in glosor på! Kan verkligen rekommendera till alla, finns massa olika övningsspel för att verkligen banka in glosorna i huvudet, eller kör man bara den gamla hederliga versionen och skriver från spanska till svenska eller tvärt om! Iaf, idag har jag varit med Wilma, det var sjukt kul! Bara i eftermiddag har vi hunnit med snöbollskrig mot grannarna, göra egen varm choklad att mysa med, och dansat lite spontant till slumpmässig musik! Haha, vi är lite annorlunda... Ps: ska försöka fixa till designen på lördag, lovar! Puss!

I'll never stop loving you

I brist på andra sysselsättningar bestämmer jag mig för att leka lite med photoshop! Här är samma bild tagen av mig, före photoshop,( den färgade )och efter photoshop ( den svart vita)

/Alexandra


Mitt Liv I Mitt Perspektiv

Hello! Jag heter Alexandra och är 13 år gammal. Jag älskar att dansa, skriva hänga med kompisarna, och upptäcka livet! Här i bloggen får du läsa om min vardag, tips, outfits och ofc shopping! 

Välkommen till min nya blogg!

Mitt första inlägg.
RSS 2.0