6 BÄSTA APPARNA

1. INSTAGRAM.
Bästa sättet att ha koll på vad alla andra gör, med den nya uppdateringen kan man både lägga upp bilder och videor! :D

2. KIK.
Kik är en chatt där man kan chatta eller "kika" med alla andra som har kik, det är bra för att man slipper smsa och slösa pengar -me like <3

3. WE HEART IT.
En sida där du kan gilla och lägga upp inspirationsbilder från Tumblr eller internet. Jag kan fastna och sitta hur länge som helst och bara gilla en massa fina bilder haha!

4. PIXLROMATIC.
Bästa appen för att redigera bilder på ett snabbt sätt, perfekt för en bloggare eller för en som vill lägga ut extra fina bilder på instagram!

5. ASK.FM
På Ask svarar man på frågor andra ställt eller ställer egna frågor till andra. Det är väldigt kul men eftersom det redan finns en originalsida på nätet hamnar appen 5:a

6. BLOGG.SE
Blogg.se hamnar 6:a haha! Egentligen är det jätte skönt att ha en app så man snabbt kan göra mobilinlägg men appen krånglar typ alltid! Därför hamnar den sist.


CHILLING.....HAHA!

Hej igen :D kom precis in efter en massa uteaktiviteter med brorsan och pappa! Det blev mycket fotboll och badminton :) Nu är jag ganska trött igen ligger i soffan och mobilbloggar, längtar tills jag köper/får min nya dator, då kommer ni få se på bloggande! Minst 4 inlägg om dagen! Har börjat kolla lite på en Acer från Mediamarkt som verkar väldigt bra och snygg. Längst inne vill jag ha en Apple MacBook men de kostar ju 20.000 typ! Aja bjuder på en bild från när jag gick på en modevisning i våras, här är jag påväg in på Catwalken! Puss!

HEJ :)

Halloj! Ligger i sängen nyvaken och bloggar, ska strax gå upp och få i mig lite frukost! :D Idag blir ännu en slö dag innan vi ska ladda upp för att åka in till stan imorgon igen. Igår var det mest runt centrala stan som vi gick och tittade på, imorgon ska vi vara mera i affärerna, gå på mysiga fik och kika runt! Då hade jag tänkt byta shortsen jag skrev om igår mot ett par sånna där virkade snygga shorts! Hursomhelst, jag uppdaterar senare idag, under tiden får ni nöja er med två bilder på mig just nu!


THE PERKS OF BEING SKINNY :(

Kom precis hem efter en lång dag i stan. Vi kollade lite i affärerna men shoppade inte särskilt mycket. Men en grej fick jag med mig hem, VÄRLDENS snyggaste Levi's shorts!! Jag var så glad när jag såg dem i affären, tog minsta storleken där fanns, 28, och gick till kassan och köpte dem. Hann inte prova eftersom min familj blev lite otålig efter ett tag, så jag litade på storleken (egentligen bör jag ha 25 men jag tänkte att det inte var så stor skillnad, priset var ganska billigt ändå). Var på strålande humör enda tills jag kom hem och satte på mig dem, då allting upprepades igen. De var jättestora! Alldeles för stora! Jag vet inte hur många gånger jag köpt eller provat byxor eller shorts som har varit minsta storleken men som ändå varit stora. Skitjobbigt! :( Blir ledsen när så många desperat försöker gå ner i vikt för att de tycker att de inte duger. För mig går det nästan inte att gå upp i vikt, är född med hög ämnesomsättning och blir därför naturligt smal, får lågt blodtryck och kan lätt svimma, har inte lika mycket energi som andra och blir lätt trött. Så snälla, försök inte gå ner i vikt om ni inte måste. Alla är vackra, och naturligt är vackrast. Jag själv tycker också det gör lika ont att bli kallad smal som att bli kallad tjock, det är ingen positiv kommentar för alla, i alla fall inte för mig. Åh, vilket negativt och långt inlägg det här blev haha! Förlåt för det, men var tvungen att få det ur mig. Det är min åsikt, tack för att jag fick dela den :)
Världens snyggaste Levi's shorts som jag är tvungen att lämna tillbaka :((

7 LÄTTA OCH BILLIGA SKÖNHETSTIPS

❤ Drick mycket vatten, det är bra för både hyn och kroppen! ★ ❤ Tvätta alltid bort sminket innan du går och lägger dig, det gör så att porerna öppnar sig och hyn håller sig fräsch ★ ❤ När du ska skölja ur schampot ur håret när du duschar blir håret ännu mer glansigare och lättare om du sköljer av med kallt vatten ★ ❤ Skölj även ansiktet morgon och kväll i vatten, det hjälper också till att hålla huden fräsch ★ ❤ Borsta håret ut håret först när det torkat efter att du har tagit en dusch. Håret är otroligt slitsamt när det är blött. ★ ❤ Om du vill att ditt hår ska växa snabbare, så kan du alltid massera hårbotten lite varje dag. Jag har hört att det sätter fart på blodcirkulationen i huvudet och gör att håret växer snabbare ❤ Om du har torr eller skrovlig hud (på vilket ställe som helst på kroppen) så kan du alltid prova med att sätta på lite Vaselin eller "läpp-balsam" på den torra huden.★
Ps: blogg.se appen är lite egen idag så det gick tyvärr inte att få mellanrum mellan punkterna, jag hoppas det går att läsa ändå :)

TODAYS OUTFIT

Svarta jeans - Dr.denim Bustier - BikBok Blus - Hollister PS: jag vet, dagens outfit bilderna var inte alls på topp idag, inte så lätt när man bara har sin mamma som fotograf! :)

TURKIET

Har varit en rätt slö och tråkig dag idag, har mest suttit ner och chillat med mobilen truckt upp i ansiktet haha! :D Träffade Mathilde och Sofia en sväng men det blev inte så mycket av det!

I alla fall så var det två veckor sedan jag var i Turkiet idag, därför tänkte jag visa upp lite bilder som jag har satt ihop till ett kollage! :)


Bild nmr 1: Handgjorda och handmålade porslinsskålar

Bild nmr 2: Uppe vid Myndos gate. En av två ingångar när hela Bodrum var omringad av en stor mur.

Bild nmr 3: En stor Amphiteater (stavning) i den antika staden Ephesos.

Bild nmr 4: Precis efter solnedgången på hotellet -såååå vackert!!

Bild nmr 5: Utsikt över Bodrum och hamnen

Bild nmr 6: En av showerna som hölls varje kväll på hotellet!


GOODMORNING!

Godmorgon finisar! Var uppe tidigt idag! Har redan käkat frukost också! En härlig skål flingor och två morotsfrallor! Uppdaterar mer sen!

GOTLAND I SOMMAR!!

I sommar ska jag åka till Gotland! Berättar inte när förens efteråt eftersom vi nyss haft inbrott i vårar hus :( är hursomhelst väldigt taggad! Har redan börjat packa liksom! Under tiden bjuder jag på en bild av mig och en av mina bästa kompisar Wilma! Jag som är till höger :D


NIKE AIR MAX 90 -THE BEST SHOES

Verkligen de skönaste, snyggaste och bästa skorna! Finns på Stadium för 1400kr. Lite dyrt, ja, men det är de helt klart värda :D


10 UNKNOWN FACTS ABOUT ALEXANDRA

1. Jag kan verkligen inte svälja piller, därför övar jag lite varje dag på att svälja olika frukter och mat.. konstigt? Nej! 
 
2. Jag bär alltid med mig en vattenflaska eftersom jag lätt får migrän om jag inte dricker
 
3. Jag var i Turkiet för inte så länge sedan. (bilden nedan är därifrån)
 
4. Jag har fobi för att folk ska röra min mage...:S
 
5. Jag HATAR när killar ska leka "tuffa"
 
6. Min bästa kompis Julia och jag träffades av en slump genom våra föräldrar för snart 2 år sedan
 
7. Jag är 13 år gammal, alltså 99 (jag fyller 14 den 22 december)
 
8. MIn favorit-bloggare är Kenza
 
9. Det bästa som finns enligt mig är shopping, ändå är jag riktigt snål när det gäller saker till mig själv :(
 
10. Hela tjocka släkten kommer från Skåne, men jag bor i Uppsala
                                                                             
 
 
 

THREE DAYS OF WORKOUT

                                                                                 
 
Tre dagar med träning! Känner mig jäkligt stolt och sund (även om jag tog en stor pizza till lunch idag)! Imåndags blev det triatlon med mamma, först cyklade vi ner till elljusspåret, som är en löparbana på 2,5km som vi sedan joggade runt. Cyklade tillbaka hem svettiga och andfådda och tog ett vattengympapass i poolen! I Tisdags blev det mer cykling, simmning, promenader, och en sväng till gymmet med Wilma! Igår blev det dock inte lika hårt, passade bara på att ta en PW i ensamheten med musik i öronen. Gick i drygt en timme innan jag kom hem och fräshade till mig! :D
 
 
 
                                                       - följ mig på Instagram, @alexandrawittgren -
 

photoshoot + ny header

Halloj! jag vet.... jag har inte bloggat på jättelänge! men bättre tider kommer! Jag har nämligen börjat planera på att skaffa en ny dator nu när min ipad tyvärr blev stulen. Vet inte riktigt när men snart! Tills dess får ni stå ut med massa mobilinlägg, men jag lovar att uppdatera varje dag men olika spännande inlägg! det blir ju lättare nu när det är sommarlov också :D 
 
Hur som helst, idag har jag och min bästa kompis Julia Andersson fotat ännu en gång, jag hade nämligen tänkt börja välja ut bilder + ta bilder till en portfolio som kan va bra att ha vid speciella tillfällen. Julia (som är en himla duktig fotograf) kanske också sätter ihop en egen portfolio -fast då en fotograf portfolio. En av bilderna hon tog på mig idag fick bli den nya headern till bloggen XD. 
 
 
några andra fina bilder på mig tagna av : JULIA ANDERSSON 
 
                                                                           ♥



RSS 2.0